Arrangør

Fearless Play logo

Fearless Play

Fearless Play er en landsomfattende frivillig non-profitt organisasjon som jobber for å tilrettelegge uliker typer adrenalinfremkallende aktiviteter for ungdom. De samme menneskene som har arrangert og drevet ekstremsportleiren X-Camp siden 2007 har nå løsrevet seg fra Aust Agder Idrettskrets og dannet Fearless Play. Vi er basert i Evje, Aust-Agder, da det er i dette området vi i dag har hoveddelen av våre aktiviteter, men vi anser hele verden som vår lekeplass.

En smilende deltaker liggende i vannet
De viktigste tingene i livet er ikke målbare med stoppeklokke eller et målebånd. Det er når du opplever å kjøre i perfekt puddersnø opp til livet, klarer din første eskimorulle i det du fosser feil vei nedover elva eller ligger i grøfta med et stort glis og tenker på at du i hvert fall kom nesten helt ned bakken før du kunne levere sykkelen til resirkulering, det er da du vet hva det vil si å leve!

Fearless Play ønsker å være en støttespiller til de som ikke finner seg helt til rette i aktiviteter med alt for stor spesialisering og med alt for mange lover og regler. Den beste fotballkampen vi kan huske er når det var 27 spillere av ulik kjønn og alder på gjørmesletta som en gang var en gressplen – og ingen husker hvem som vant. Vi gleder oss til å introdusere nye ungdommer til spennende idretter du ikke ser på TV – i dag.

Leirsjef

Kristian Bording sammen med Håvard Ruden er opphavsmennene bak X-Camp konseptet. Kristian har ledererfaring fra flere år med Idrettsleiren på Hove, og flere andre arrangementer. Jobbet tidligere som rafting instruktør hos Troll Active. Kristian jobber nå daglig som senior ingeniør i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, men ser helst at kiting, paragliding og hangliding fyller hverdagen. Kristian er en gründer i kropp og sjel og fnyser av de som sier ting ikke går ann å få til – be ham lage en katapult til månen og han vil gå igang med budsjettet for å se om det virkelig kan la seg gjøre.

Kristian Bording

Lederne

Vi får en strålende gjeng med ledere med oss i år. Med erfaring innen hvert sitt felt og med masse energi og humør å gi av. Dere som har vært med tidligere år vil kjenne igjen de fleste, men vi vil også få med oss noen nye i år. Kom tilbake for en komplett liste med presentasjoner. Vi er stort sett bemannet alle plassene, men om du tror du har noe du kan bidra med – ring eller send en mail, og vi kan helt sikkert overtales!

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. (…) Explore. Dream. Discover”
– Mark Twain

2015-header-all-those-faces