• Lifestyle Camper X-Line

  • Lifestyle Camper X-Line

Modeler: DeCamp, Lifestyle Camper X-Line og Steeldrop

KLAR FOR ALT NATUREN HAR Å BY PÅ
Gjør deg klar for elvekrysninger, gamle skogveier og rått terreng med offroad campingvogn. X-Line og DeCamp er perfekte basecamp for aktivitetene og opplevelsene du elsker, og har alt du måtte ønske deg av komfort på turene dine.

DeCamp Cross X3 og X5
Er veldig tøffe villmarkscampere og er blant de størtse som finnes på markedet. Her kan du se en video på Youtube. Som Jakt & Fiske sier om Cross X3 “I X3 sitter du også inne, og har det svært komfortabelt og sosialt” og “Vogna har omtrent alt du kan drømme om. Innvendig toalett med god plass, sofaseksjon, flyttbart bord, innvendig kjøkken, kjøleskap, flippbar «hems» på taket, dieselvarmer, vannkran og gode LED lys, både ute og inne. Dusj har vogna også – med varmtvann!” Se mer informasjon og priser på Finn.no

DeCamp Cross X1
DeCamp Cross X1 Pluss er en offroad-turvognen for deg som er opptatt av å ha en så liten campingvogn som mulig, men mulighet for at 5 personer kan spise rundt et bord inne minicampingvognen og at alle 5 kan overnatte i den uten å gå ut til et eksternt taktelt. Her er det inngang til takteltet innenefra og dermed også oppvarming i takteltet. Se mer info og priser på Finn.no

Lifestyle Camper

X-Line
er håndlaget med svært lett kryssfinér(Samme som brukes i yacht/båt) og er belagt med Line-X, et utrolig slitesterkt belegg som klargjør camperen for alt naturen har å by på. Finn ut mer om Line-X her.

Steeldrop
er håndlaget med svært lett kryssfinér(Samme som brukes i yacht/båt) og er stålbelagt. Den er skikkelig airdynamisk laget, og er nok den som trekker minst strøm og drivstof fra bilen. Se en morsom og inspirerende film på Instagram

Luksus hvor enn du vil

X-Line, Steeldrop og DeCamp X1 kommer med dobbeltseng og kjøkken, dusj, tv, lydanlegg, solcellepanel, kjøleskap og mange andre ting. Her kan du få komfort av ypperste kvalitet på dine turer.

Med en svært lav vekt på kun 650kg, kan denne offroad campingvognen trekkes av de fleste biler med hengerfeste og førerkort klasse B. Sjekk gjerne Vegvesenet sin app “Bil og henger”, som gir en god oversikt,

Priser:

X-Line kommer i tre ulike versjoner; Basic, Comfort og Premium, som kan videre tilpasses. Ta kontakt med oss for å finne ut hvilke muligheter som er aktuelle for ditt bruk.

Pris X-Line Basic fra* kr 199 000,-
Pris X-Line Comfort fra* kr 249 000,-
Pris X-Line Premium fra* kr 299 000,-

SteelDrop kommer i Comfort og Premium.

Pris SteelDrop Comfort fra* kr 234 000,-
Pris SteelDrop Premium fra* kr 269 000,-

DeCamp kommer i Cross/trekking X1, X3 og X5. Finnes også C3 og C5 for å ta med seg crossere og ATV inne i campingvognen.

Pris DeCamp Cross/Trekking X1 fra* kr 315 000,-
Pris DeCamp Cross/Trekking X3 fra* kr 389.000
Pris DeCamp Cross/Trekking X5 fra* Kommer mer info

Se bilder og priser på Finn.no her: https://www.finn.no/car/caravan/search.html?q=xcamp+as

Vi tilbyr også finansiering gjennom Nordea.

*= Alle priser er eks. ekstrautstyr og transport fra fabrikken. De vi har på lager er prisene inkluderer frakt og påmontert utstyr.

Fra 540kg

Gjelder X-Line Basic

Fra 182cm

Total vognhøyde

Fra 40kg

Maks Kuletrykk

Fra 195cm

Total bredde